Зарадвай близките си с нещо ново, вкусно и различно и апетитно
Филетата сьомга се нареждат в тава за печене, заливат се със сока от лимон и се пекат на 200С, покрити с фолио, за около 15 минути. В блендер се смесват предварително изпечените чушки, пармезана, царевичното нишесте, чили соса и чесъна. Добавя се и пресния магданоз, нарязан на ситно, а накрая всичко се залива с пилешкия бульон. Пасира се до получаване на гладка смес. Готовата смес от пиперките се прехвърля в касерола и се оставя на силен огън да заври. Температурата се намаля и се оставя да покъкри за 5 – 6 минути. Пастата се сварява според указанията на опаковката. Соса от печената сьомга се смесва със соса от чушките, след което се разбърква чаена чаша и половина от него със сварената паста. Сьомгата се сервира в подходящи чинии и се гарнира с пастата и останалия сос.