Маринована сьомга с чесън
Сгответе бързо, вкусно и здравословно за вечеря
Приготвяне
20 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
За да направите маринатата смесете соевия сос, мазнината, подправките, наситнения чесън, изстискания лимонов сок, захарта и водата. Разбъркайте добре и потопете филетата в маринатата. Оставете така в хладилника за няколко часа. Загрейте мазнина в тигана (може и грил тиган) на средна температура. Запържете сьомгата от всяка страна по няколко минути. По този начин рибата може да се приготви и на скара. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата
Всички продукти за маринатата се разбъркват добре. Филетата се нареждат в тава и се заливат с маринатата. Оставя се да се маринова за около час и половина....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп