Хлебчета със сирене

Стават за 30 минути за хапване по всяко време на деня


Приготвяне
30 минути
Порции

6

Начин на приготвянe
В пресятото брашно се прави кладенче и в него се изсипват настърганото сирене, 1 с.л. вода с разтворената в нея сол и киселото мляко със содата. Омесва се средно меко тесто, разделя се на 6 топки, които се слагат в намаслена и поръсена с брашно тавичка. В средата на всяка топка се прави дупка и се слага парче от маслото. Хлебчетата се пекат в силно загрята фурна на 220 градуса около 20 минути или до покафеняване.
Още по темата

Надробената мая се разбърква с прясното мляко, щипка сол и брашно да стане на каша. Поръсва се с брашно и се оставя на топло да шупне. Брашното се пресява със солта и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп