Филе от пъстърва с кус кус
Бързо и вкусно предложение за обяд
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Рибните филета се измиват и се осоляват леко. Подреждат се в тава за печене и се овкусяват с подправките. Филетата се пекат в умерено загрята фурна 180 градуса около 30 минути. През това време се задушава лука до златисто. Готовите филета се сервират със сварения кус кус, настъргания морков и задушения лук.
Още по темата
Фурната се загрява на 200С. Рибата се изплаква, подсушава и се напълва с подправките. Пече се открита около 25 минути, докато видимо се зачерви. Няма нужда от мазнина....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп