Пикантна пъстърва

Рецепта с изискан вкус за кулинарни ценители


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
В олио и малко вода се задушават нарязаните зеленчуци със солта, черния и червен пипер и канелата, като накрая се добавят орехите, маслините, обелените домати, ситно нарязания лимон (без кората), копърът и бялото вино. Почистената и осолена цяла риба се напълва с част от плънката, а останалата част се слага в добре намазана тавичка, отгоре се разполага рибата. Пъстървата се пече в предварително загрята фурна за около 30-40 минути.
Още по темата

Преди да се започне с подготовката на рибата, се сваряват съставките – почистените зеленчуци, солта, подправките, бялото вино във водата. Морковите, целината и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп