Тортата на Люси



Начин на приготвянe
Яйцата се разбиват хубаво със захарта. След това добавяме лимонадата и олиото. Накрая смесваме амонячната сода и ванилията с брашното и добавяме по малко към тестото при непрекъснато бъркане на средна степен с миксера. Тестото се разделя на три блата, като в единия се слага какао. След изпичането на блатовете се сиропират. Редят се блат - крем, какаов блат - крем и накрая се маже с крема. За украсяването аз използвах от останалия ми какаов крем, като с шприц го нашарих, и сложих стърготини.
Още по темата

Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. Прибавят се лимоновата кора и брашното. Тестото се изсипва в тортена форма, застлана с намаслена хартия, и се пече в...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп