Торта с ореховки

Икономичен, но ефектен празничен десерт


Начин на приготвянe
Нишестето се размива в студеното мляко, прибавя се ванилията и се слага на огъня да се вари, докато се получи гъст крем. Маслото се разбива с яйцата и захарта, прибавя се нишестеният крем и се доразбива. Какаото се сварява със захарта, оставя се да изстине и в него се потапят за миг ореховките. Подреждат се в чиния за торта на три пласта, като между тях се слага два пласта крем и с останалия крем се намазва тортата отгоре и отстрани. Поръсва се с настърган шоколад.
Още по темата

Каймата се пържи заедно с наситнения лук, сол, черен пипер, червен пипер и чесън. Добавят се ситно нарязаните домати, магданоз и се оставя да поизври течността....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп