Палачинкова месна торта
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Каймата се пържи заедно с наситнения лук, сол, черен пипер, червен пипер и чесън. Добавят се ситно нарязаните домати, магданоз и се оставя да поизври течността. От брашното, яйцата, сол и сода, разбити в прясното мляко, се прави палачинкова смес. С нея се правят палачинки, съобразени с големината на съда, в който ще се прави тортата. На дъното на съда се слага палачинка и върху нея се изсипва част от плънката, върху нея пак палачинка и смес и така до свършване на продуктите. Отгоре се поръсва с настъргания кашкавал. Тортата се пече в предварително загрята фурна около 15 мин.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп