Сладкиш с къпини и бял шоколад

Този сладкиш е истинско удоволствие


Начин на приготвянe
В купа се поставят брашното и бакпулверът, а в друг съд се разбиват белтъците. В началото се бият само със солта, след това се добавят захарта и ваниловата захар и се бият до твърд сняг. Прибавят се и жълтъците, киселото мляко и олиото. Последно се добавят брашното с бакпулвера и от всичко се прави хомогенна смес. Половината от сместа се излива в намазнена форма. Плодовете се овалват в малко брашно и се подреждат отгоре. Настъргва се и малко шоколад. Най-накрая се излива и останалата смес. Пече се в предварително загрята на 180С фурна. След като е готов се оставя да се охлади и се залива с останалия разтопен шоколад.
Още по темата

Разбивате с помоща на миксер маслото, захарта и яйцето, добавяте прясното мляко, а след това и меда. След това изсипвате сместа в съд го слагате на котлона да заври....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп