Изкусителна торта с невероятен вкус
Загряваме фурната на 180С градуса. Разбиваме с миксер захарта с олиото. Прибавяме яйцата едно по едно, а после млякото и ванилията, като разбиваме добре. Пресяваме брашното със содата и бакпулвера и ги добавяме към сместа. Добавяме и разтопения шоколад. Бъркаме с шпатула или тел докато се смеси всичко добре. Изсипваме сместа в съд покрит с хартия за печене или намаслен и набрашнен и слагаме във фурната. Печем около 40-45 минути до готовност. Изваждаме от фурната и оставяме да се охлади напълно във формата. След като изстине разрязваме на две части. В купа изсипваме сметаната и пудрата захар и разбъркваме до получаване на пухкава смес. Разнасяме половината от крема върху първия блат, подреждаме част от малините и слагаме отгоре втория блат. Намазваме и него с другата половина от крема, намазваме и по ръбовете, слагаме останалите малини отгоре, а после в хладилника за няколко часа и сме готови.