Свинско филе с кисели ябълки и горчица

Неустоима комбинация с изискан вкус за обяд


Начин на приготвянe
Почистете и нарежете ябълките. Почистете месото от мазнината при необходимост, нарежете, сложете го във фолио, подправете със сол, черен пипер и намажете с горчица по желание. Наредете отгоре нарязаните ябълки, завийте фолиото и запечете при загрято до 180-200 градуса температура за около час и половина или до готовност на месото – около 90 минути.
Още по темата

Оваляйте филетата в брашно. Загрейте на средно силен огън 3 с.л. маслото и когато се разтопи, добавете месото и изпържете от двете страни по около 5 минути като...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп