Свинско филе в медно-горчичен сос

Апетитни пържолки за вечеря, които стават за 20 минути


Приготвяне
25 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Начукайте месото с чукче. Смесете месото с горчицата, оцета, меда, соевия сос, водата, магзаноза и чесъна и затворете в найлонов плик. Разбъркайте и сложете в хладилник за 4-5 часа или една нощ.
Извадете месото 20 минути преди готвене. Загрейте тиган на средно силен огън ии добавете месото като го запържите за 4-5 минути от двете страни. Отстранете от тигана и оставете 5 минути преди да нарежете. Добавете марината в тигана и оставете да заври за 2-3 минути. При сервиране добавете от маринатата върху месото.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп