Свинско с аспержи и каперси

Сочни и крехки пържоли с неповторим вкус


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Овкусете брашното със солта и черния пипер. Оваляйте в него свинското, предварително начукано, за да стане тънко и крехко. Загрейте мазнината в тиган на средна температура. Сложете свинското да се пържи по 3 минути от всяка страна. Нека стане златисто от двете страни. Отделете го в чиния, застлана с кухненска хартия. В тигана сложете нарязания лимон да се запържи за около 1 минута. След това добавете виното, пилешкия бульон, каперсите, маслото, аспержите и магданоза. Разбъркайте. Върнете свинското в тигана и отново разбъркайте. Сервирайте със салата по желание.
Още по темата

Бонфилето се нарязва на тънки филийки и се маринова с малко соев сос, лимонов сок, розмарин, черен пипер, сол и ситно нарязан чесън. Гъбите и лукът се нарязват....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп