Свинско бонфиле с гъби и сушени домати
Уникална рецепта за вкусно и сочно свинско бонфиле
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Бонфилето се нарязва на тънки филийки и се маринова с малко соев сос, лимонов сок, розмарин, черен пипер, сол и ситно нарязан чесън. Гъбите и лукът се нарязват. Маринованите филета се запичат на тиган за по 5 минути от всяка страна след което се отделят в тавичка. Върху тях се нареждат гъбите, лукът, сушените домати, нарязани на парченца, чесънът и се настъргва кашкавала. Запича се във фурна при 180С до готовност.
Още по темата
Бонфилето го овкусяваме с черен пипер и сол на вкус от двете страни. Слагаме в съд малко брашно и овалваме всяко едно от парчетата бон филе от двете страни. В друг съд...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп