Свинско на сач
Апетитно предложение за уикенда
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязват се всички зеленчуци на дребно и се запържват в малко олио. Нарязва се на кубчета месото и се прибавя към зеленчуците. Слагат се подправките и се задушава. След като се загрее плочата за сача във фурната, се изсипва сместа и се слага отгоре настърган кашкавал. По желание може да чукнете 2-3 яйца отгоре. Ако нямате сач може да ползвате по дълбока тава.
Още по темата
Нарязва се месото на хапки. Посолява се, слага се соевия сос, горчицата, чубрицата, майонезата и нарязаната скилидка чесън. Разбърква се хубаво и се оставя да се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп