Свинско на сач

Апетитно предложение за уикенда


Начин на приготвянe
Нарязват се всички зеленчуци на дребно и се запържват в малко олио. Нарязва се на кубчета месото и се прибавя към зеленчуците. Слагат се подправките и се задушава. След като се загрее плочата за сача във фурната, се изсипва сместа и се слага отгоре настърган кашкавал. По желание може да чукнете 2-3 яйца отгоре. Ако нямате сач може да ползвате по дълбока тава.
Още по темата

Нарязва се месото на хапки. Посолява се, слага се соевия сос, горчицата, чубрицата, майонезата и нарязаната скилидка чесън. Разбърква се хубаво и се оставя да се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп