Свинско със сос от боровинки

Невероятен специалитет, който се приготвя лесно


Начин на приготвянe
Нарязаното на порции филе се подправя със сол и черен пипер, начукват се и се оставят да престоят поне час. След това се запържват в кравето масло. Когато са почти готови се добавя сладкото от боровинки, разбърква се със соса от тигана, поставя се капак и котлонът се изключва. Ястието се оставя още няколко минути на котлона, за да се задушат каренцата и да поемат от соса.
Още по темата

Месото се реже на малки пържолки. Слага се в тава. Полива се с шампанското. Оставя се за няколко часа да се маринова. След това се реди в гювеч. Полива се маринатата....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп