Свинско в хлебна коричка



Приготвяне
60 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Смесете подправките за маринатата със ситно нарязания чесън, олиото и намажете обилно месото. Покрийте и оставете да престои за нощ в хладилника.
Нарежете на тънко моркова, на ситно чушката, лука, целината и ги запържете като подправите със сол. Разточете тестото, нарежете го с големина колкото месото, сложете месо, отгоре зеленчуци и завийте на руло. Запечете в загрята до 170 градуса фурна до 30-35 минути.
Още по темата

Намажете месото със сол и всички останали подправки. Поставете го в дълбок съд и го залейте с ракията и калвадоса, покрийте с капак и оставете да престои 8 часа в...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп