Свинско в норвежки сос



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Намажете месото със сол и всички останали подправки. Поставете го в дълбок съд и го залейте с ракията и калвадоса, покрийте с капак и оставете да престои 8 часа в хладилник. След това изцедете маринатата в отделен съд и подсушете месото. Запържете го от всички страни в загрята мазнина за няколко минути и го запечете в загрята до 180 градуса фурна. След около 30 минути прибавете маринатата и върнете месото във фурната, като от врене на време го поливате.
За да приготвите соса нарежете на дълго ябълките и ги запържете в масло. Прибавете бульона и ябълковия сок. Разбъркайте добре и залейте готовото месото.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп