Свинско с лук във фолио

Крехко и сочномесце за обяд или вечеря


Приготвяне
60 мин
Порции

0

Начин на приготвянe
Измийте месото и го намажете с подправките, сол и черен пипер. Пасирайте чесъна и намажете с него месото. Поставете месото във форма за печене, а върху него едро нарязания лук и завийте плътно във фолио. Поставете в добре загрята фурна на уверена 200 градуса и печете за 1 час докато омекне добре месото. Махнете фолиото от готовото месо, за да излезе парата. Може да сервирате месото във фолиото или на го нарежете на порции. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата

Нарязваме свинския бут на парчета. Измиваме и нарязваме праза и пресния кромид на средни парчета. Червените чушки нарязваме на кръгли парчета. В тенджера слагаме олио...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп