Свинско руло по руски

Свинско руло по руски Лакомник
Свинско руло по руски
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

800 г свинско месо

300-400 г прясна сланина

свински уши

2 глави лук

2 скилидки чесън

½ ч.л. черен пипер

босилек

кимион

дафинов лист

карамфил

сол на вкус

свински стомах

1 ч.ч. оцет

Начин на приготвянe

Месото, сланината и ушите направете на кайма, прибавете ситно нарязания лук, пасирания чесън, черен пипер, сол, босилек, кимион и смесете добре всички продукти. В добре почистения свински стомах поставете каймата и вържете от двете страни. Сложете стомаха в тенджера с вода, оцет, дафинов лист, карамфил, сол и варете на умерена температура за 2 часа. Извадете готовия стомах и оставете да се охлади. Преди поднасяне загрейте отново в бульона и разрежете на филии.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц