Свински бут със зеленчуково пюре

Вкусно предложение, от което ще си оближете пръстите


Начин на приготвянe
В тенджера слагаме олио и всички зеленчуци, нарязани, и ги задушаваме.Прибавяме месото нарязано на парчета.Объркваме заедно със зеленчуците.Прибавяме малко вода. Щом заври намаляваме на много тих огън. Когато е готово месото го изваждаме и го сервираме върху пасираните зеленчуци.
Още по темата

Настъргваме кромида, чесъна и доматите. Нарязваме на тънки парчета морковите, тиквичките и кервиза. В по-голяма тенджера сипваме олиото, слагаме кромида и чесъна,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп