Свински ребра на скара

Свински ребра на скара Лакомник

Вкусна вечеря на скара само за ценители

Свински ребра на скара
Време за приготвяне
Приготвяне
180 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

2 кг свински ребра

5 к.л. олио

3 к.л. соeв сос

1 лимон

2 к.л. кафява захар

3 к.л. мед

сол

12 картофа

Начин на приготвянe

Нарязваме ребрата. Прибавяме марината от олио, соев сос, мед, лимонов сок, кафява захар, сол, а по желание можем да добавим и малко лют пипер. Слагаме свинските ребра в марината за 3 часа, а след като ги извадим, ги изпичаме на скара. Сервираме свинските ребърца с картофи, печени в алуминиево фолио на скарата.

Още по темата
Още по темата
Свински ребра в соев сос
Загрейте 2 с.л. олио на средно силен огън и запържете лука, чесъна и джинджифила за 1 минута. Добавете месото, виното, пипера и 1 ч.ч. вода. Покрийте с капак и...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц