Ризото с гъби и сушени домати

Пригответе си това вкусно и ароматно ризото


Начин на приготвянe
Загрейте маслото в тиган. Добавете лука и го задушете за 5 минути, докато омекне. Добавете гъбите и чесъна и гответе още 2-3 минути. Добавете ориза, налейте виното и разбъркайте. Гответе докато виното се абсорбира. Сложете част от гъбите и част от бульона. Повторете с останалото количество домати и бульон, докато всичко се абсорбира и оризът стане кремообразен. Сложете спанака и гответе 4-5 минути. Поднесете поръсен с пармезан и магданоз.
Още по темата

В тенджера зеленчуковият бульон се довежда до кипване. Прибавят се лукът и оризът. Варят се до сваряване на ориза. Грахта се изсипва при ориза. Всичко...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп