Рибена чорба с лук и домати
Апетитна идея за питателна супа
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сложете рибеното филе в дълбока тенджера. Залейте го с вода до половината на тенджерата. Към нея се слагат подправките (без магданоза) и нарязаните чесън и лук. Вари се, докато рибеното филе и останалите продукти омекнат или за около 20 минути. Доматите се обелват и нарязват, след което се добавят към супата. Прибавете и виното и ситно нарязания магданоз/копър. Варете още няколко минути. По желание подправете с пресен лимонов сок.
Още по темата
Сварете рибните части в солена вода и изчистете месцето от костите. Задължително прецедете рибния бульон през тензух, за да сте сигурни, че в него няма да останат...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп