Риба по италиански

Крехко филе със свежа моцарела и ароматна мащерка


Начин на приготвянe
Обелете домата и го разрежете на 4 части. Сложете върху всяко парче риба сирене, малко доматено пюре, парче домат, подправете със сол и черен пипер. Завийте всяко парче на руло, закрепете с клечка. Кипнете водата, добавете мащерката и сварете за 10-12 минути под капак. Сервирайте рибата като поръсите със зехтин и лимонов сок на вкус.
Още по темата

В голяма купа смесете свареното и нарязано пилешко, сварения на пара ориз, отцедената царевица, нарязаните домат и чушка, парчетата портокал и нарязаната целина....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп