Диетична печена пъстърва

Апетитна и бърза рецепта за обяд с малко калории


Начин на приготвянe
Пригответе маринатата като смесите соевия сос, сока от лайми ликьора, прибавете настъргания джинджифил, ситно нарязания джинджифил. Почистете рибата, направете няколко разреза и оставете да се маринова за около 12 часа. Сложете рибата в намаслена тава, украсете по желание и запечете за около 20-25 минути, като покриете с фолио. Малко преди готовност отнемете фолиото и оставете да хване коричка.
Още по темата

Филето се разрязва на две и се слага в съд за варене на пара. На дъното на съда се слагат 1 ч.ч. вода, коренът от магданоза, лукът, лимона и солта. Рибата се вари 5-7...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп