Задушена треска с домати



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Накиснете рибата в студена вода за около 5 часа, като няколко пъти сменявате водата. Накиснете нахута за 3 часа и го сварете в голямо количество вода. Изцедете водата и го оставете. Почистете чушките и доматите, нарежете ги на малки кубчета, а чесъна го пасирайте. Нарежете на тънко праз лука и изцедете сока от портокала.
Загрейте 1 с.л. зехтин, прибавете чесъна, праз лука, чушките, доматите, дафиновия лист, нахута, сол, черен пипер, покрийте с капак и оставете за 15 минути да се задушават. Прибавете треската, разбъркайте и оставете за още 15 минути. Преди сервиране прибавете още 1 с.л. зехтин.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп