Рагу от телешко с бял и зелен фасул
Апетитна вечеря с изобилие от зеленчуци за цялото семейство
Приготвяне
90 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете месото на кубчета. Лука, чесъна, лютата чушка и целината нарежете на ситно. Останалите зеленчуци нарежете на кубчета. Зеления фасул нарежете на половина. Загрейте олиото и запържете лука, чесъна и чушката. Прибавете месото, прибавете подправките, целината, намалете температурата, добавете тиквата, тиквичката и запържете. Отделно в друг съд запържете зеления фасул и сложете зеленчуците и месото в тенджера, сипете вода, добавете доматеното пюре, като кипне ястието прибавете боба, подправете при необходимост и варете до готовност.
*Подходящо за деца над 18 месеца
Още по темата
Измийте и подсушете месото. Почистете чесъна, нарежете го на ситно, смесете го с кетчупа и соевия сос. С получения сос намажете месото. Измийте чушките, почистете ги и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп