Пилешко рагу
Икономична идея за вкусен обяд само за 25 минути
Приготвяне
25 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Измийте и подсушете месото. Почистете чесъна, нарежете го на ситно, смесете го с кетчупа и соевия сос. С получения сос намажете месото. Измийте чушките, почистете ги и ги нарежете на лентички. Почистете лука и го нарежете на полумесеци. Запържете месото в олиото по 7 мин. от всяка страна. Извадете го, сложете го на дъска и го нарежете на парчета. В същия съд задушете лука с чушката за 6 мин., добавете месото и останалия сос, разбъркайте, овкусете със сол и пипер.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп