Пъстърва, пълнена с бадеми

Бързо и здравословно предложение за леко хапване


Начин на приготвянe
Почистваме и измиваме пъстървите отвътре и отвън, намазваме ги с лимоните, поръсваме с пипера и солта, поне 2 часа предварително. Разбъркваме продуктите за плънката в купа, пълним пъстървите и ги намазваме от външната страна с маслото. Подреждаме в тавичка и ги печем в предварително загрята фурна 20-25 минути на 220 ̊.
Още по темата

Измийте и почистете рибата. Намажете я със сол от вън и от вътре. Нарежете ментата на ситно и напълнете с нея рибата. Половината от лимона нарежете на кръгчета....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп