Пъстърва с моцарела

Изключително полезна и вкусна рецепта


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Пъстървите се почистват и измиват. Натриват се със сол. Намазват се с мазнина. В коремчетата им се слага по кръг лимон и почистена скилидка чесън. От едната страна на рибите се правят леки прорези. В тях се напъхват парченца моцарела. Рибите се редят в тава. Поръсват се със сух, стрит естрагон. Полива се кафяна чаша топла вода. Тавата се покрива с алуминиево фолио. Пъстървите се пекат на умерена фурна, половин час. След това се маха фолиото и се пекат още 10- 15 минути. Пъстървите са ароматни и с приятно запечена коричка сирене.
Още по темата

Пригответе маринатата като смесите соевия сос, сока от лайми ликьора, прибавете настъргания джинджифил, ситно нарязания джинджифил. Почистете рибата, направете няколко...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп