Пъстърва на тиган с бекон и цвекло

Изкушаваща и много лесна за приготвяне рецепта


Начин на приготвянe
Загрейте 1 чаена лъжичка зехтин с маслото в голям незалепващ тиган, докато маслото започне да се разтапя. Добавете почистената риба и пържете около 10-15 минути докато кожата стане хрупкава. Извадете рибата настрани. Добавете още малко масло и запържете бекона и крутоните за около 10 минути. Междувременно запечете бадемите в сух тиган на средна температура. В малка купа разбъркайте зехтина с винения оцет и овкусете. Смесете всички продукти за салатата и разбъркайте добре. Поднесете пържената риба със салатата.
Още по темата

С остър нож направете дълбоки напречни нарези от двете страни на рибата на около 2-3 см разстояние един от друг. Намажете отвън и отвътре рибата със сол и сусамово...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп