Пържоли в гювеч с топено сирене и зеленчуци
Невероятна вкусотия за семейната трапеза
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Пържолите престоят 24 часа в марината от бяло вино, кориандър и соев сос. След това се запържват и се подреждат в гювеч/ета с нарязаните моркови, лук и гъби. Заливат се с брашното, разтворено с 1 ч.ч. вода. Най-отгоре се слага топеното сирене. Пече се около 45 минути на 250С.
Още по темата
В пръстен гювеч се слага малко мазнина на дъното, след това се нареждат нарязаните на шайби глави лук. След това ред гъби, ред ребърца, ред чушки, моркови, пак ред...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп