Гювеч с месо и яйца

Нов вариант на любимото ястие


Начин на приготвянe
Месото се нарязва на парчета и се запържва леко в мазнината. Прибавят се едро нарязаният лук и се задушава до омекване, а след това се слага червеният пипер. В пръстен гювеч се слага месото заедно с картофите и доматите, нарязани на кръгчета. Ястието се залива с малко топла вода, осолява се пече във фурната. Когато е почти готово, се залива със смес от разбитите яйца и настъргания кашкавал. Допича се, поръсва се с магданоз и се поднася.
Още по темата

Картофите се сваряват и се обелват. Лукът се нарязва на ситно и се задушава в мазнината. Спанакът се почиства, измива и нарязва, след което се прибавя към задушения...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп