Гювеч с ребърца

Богато и засищащо ястие с ароматен сос


Приготвяне
2 ч
Порции

4

Начин на приготвянe
В пръстен гювеч се слага малко мазнина на дъното, след това се нареждат нарязаните на шайби глави лук. След това ред гъби, ред ребърца, ред чушки, моркови, пак ред гъби и така до изчерпване на продуктите. Заливат се с 500 мл бульон. Накрая се затваря много добре с алуминиево фолио и се пече около 2-3 часа на 200С. Когато е готово поръсвате с пресен магданоз.
Още по темата

Месото се обърква с подправките и брашното и се слага в гювеча заедно с останалите продукт и се залива със сока от киселите краставички и виното,и малко топла...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп