Пълнени картофи с кайма
Вкусна и икономична рецепта за обяд
Приготвяне
60 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете на ситно лука и го запържете до златисто. Добавете каймата, запържете за 10 минути, подправете на вкус, залейте с 50 мл сметана и задушете за 5 минути. Почистете картофите, отрежете горната част и издълбайте вътрешната част. Пригответе соса като нарежете на ситно зелените подправки, чесън, бекона, подправете на вкус, прибавете сметаната. Напълнете картофите с каймата, покрийте с отрязаните шапки, залейте със соса и запечете до готовност.
Още по темата
Загрейте фурната на 180 градуса. Поръсете картофите със сол и зехтин. Печете ги около 20-30 минути докато омекнат.
Запържете тофуто в растително олио на средно силен...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп