Пълнени картофи с кашкавал
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В тенджера разтопете маслото, прибавете стритата мащерка. Измийте и подсушете салатата. Измийте и сварете картофите в подсолена вода. Варете около 20 минути, докато омекнат. Изцедете водата, изрежете горната част за да се получат като шапки и извадете с лъжица сърцевината. В тигана с маслото и мащерката на много слаб огън разтопете кашкавала и прибавете млякото. От време на време разбърквайте. Пасирайте меката част на картофа на пюре и го смесете с кашкавала и млякото, като с тази смес напълните картофа и покрийте с шапките. Загрейте фурната до 200 градуса, запечете картофите докато образуват коричка. Сервирайте със зелена салата, подправена със сол, зехтин, оцет и лук.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп