Пълнени ананаси с пилешко месо
Приготвяне
40 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разрежете ананаса на две и издълбайте с лъжица меката част, като я нарежете на ситно. Нарежете на ситно пилешкото филе и го запържете до готовност за около 15 минути. Прибавете кърито, добавете меката част от ананаса, подправете на вкус и запържете за 2-3 минути и отстранете от огъня. Настържете на ситно кашкавала. Напълнете издълбаните ананаси с пилешката плънка, поръсете с кашкавала и запечете за около 10-15 минути.
Още по темата
Сложете месото в кипяща подсолена вода и оставете да се вари на силен огън за 10 минути, като отнемате пяната. След това намалете температурата и оставете пилето да се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп