Пилешко филе в конфитюр от червени боровинки

Пилешко филе в конфитюр от червени боровинки Лакомник
Пилешко филе в конфитюр от червени боровинки
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 пилешки филета

3 с.л. боровинков конфитюр

1 глава лук

сол на вкус

Начин на приготвянe

Сложете месото в кипяща подсолена вода и оставете да се вари на силен огън за 10 минути, като отнемате пяната. След това намалете температурата и оставете пилето да се вари за 1 час и 30 минути до 2 часа. 30 минути преди да е готово пилето прибавете ситно нарязания лук и прибавете сол при необходимост. Сервирайте пилешките филета с конфитюр от боровинки, студени или топли. 

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц