Пудинг с ягоди
Неустоимо изкушение, което се приготвя лесно
Приготвяне
90 мин
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Ягодите се изчистват и се измиват. След това се варят на слаб огън с полочината захар около 10 минути. Млякото се сгорещява и се смесва с разбитите яйца, ванилията, лимоновата кора и малко захар. В намазана с масло тавичка се нареждат пласт бишкоти, наръсват се с част от млечната смес и се изсипват ягодите. Отново се нареждат бишкоти и всичко се залива с останалата млечна смес. Пече се в умерена фурна около 1 час. Готовият пудинг декорирайте по желание.
Още по темата
Сипете ягодите в тиган захарта и ги мачкайте между пръстите си, докато станат като сладко. Захарта трябва да се разтопи. Сложете тигана на средно силен огън да заври....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп