Сипете ягодите в тиган захарта и ги мачкайте между пръстите си, докато станат като сладко. Захарта трябва да се разтопи. Сложете тигана на средно силен огън да заври. Оставете да къкри около половин час, като бъркате от време на време и отстранявате пяната от повърхността. Не се притеснявайте, че след посоченото време сместа ще бъде още течна.
Междувременно сипете ориза, млякото и ваниловата захар в дълбок тиган. Оставете да заври и да къкри на средно силен огън. Гответе половин час докато оризът омекне и поеме от млякото. Ако млякото е малко и сместа стане твърде гъста, добавете мляко.
За сервиране разделете оризовия пудинг в купички и отгоре сипете от сладкото. Леко разбъркайте така че сладкото да се измеси на места с пудинга. Поръсете с целувките.