Ягодов мус

Супер лесен, нежен и пухкав крем


Начин на приготвянe
Пюрирайте ягодите. Сложете ги в купа и добавете към тях захарта. Отделно разбийте сметаната до пухкавост, а в друга купа разбийте белтъците до побеляване. Добавете сметаната и ванилията при ягодите и разбъркайте внимателно. След това добавете белтъците и разбъркайте леко. Разпределете муса в десертни чаши и оставете в хладилника да се охлади. При поднасяне декорирайте по желание.
Още по темата

Накиснете боровинките в ликьора за 15 минути. В това време разтопете шоколада на водна баня и го охладете. Разбийте сметаната до пухкава консистенция, добавете...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп