Пудинг от хляб

Много икономично и лесно предложение за десерт


Приготвяне
45 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Намажете йенския съд с малко масло. Нарежете хляба на кубчета. Сложете хлебните кубчета в йената. Поръсете със стафидите и парченцата шоколад. Разбийте млякото, сметаната, ванилията и яйцата. С получената смес залейте хляба. След това сложете йената в дълбока и по-голяма тава и сипете около нея топла вода. Поръсете пудинга със захар и печете на 180С до готовност.
Още по темата

Сваряваме гриса в подсоленото с щипка сол мляко и го охлаждаме. Прибавяме лимоновата кора, стафидите и жълтъците, разбъркваме. Накрая прибавяме разбитите на твърд...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп