Пилешко с гъби и кашкавал

Специално предложение за делничните дни


Начин на приготвянe
Картофите се сваряват, нарязват се на парченца, изсипват се в тавичка и се овкусяват по желание. Гъбите се запържват и се добавят към картофите. Към тях се добавя и пилешкото месо, което е сварено в подсолена вода, нарязано и запържено. Солта във водата за варене е единствената сол в рецептата. Кашкавала се нарязва на парченца и се разпръсква в тавата, а отгоре се настъргва малко от него. Накрая се запича във фурна само за 10-15 минути.
Още по темата

Нарежете тиквичките на тънки кръгчета или ленти и ги запечете леко на грил тиган. Склед това сложете един пласт от тях на дъното на намазнена тава. Върху тях...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп