Лазаня с тиквички и пилешко
Нов и апетитен вариант за лазаня
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете тиквичките на тънки кръгчета или ленти и ги запечете леко на грил тиган. Склед това сложете един пласт от тях на дъното на намазнена тава. Върху тях разпределете част от заквасената сметана и доматите, овкусете с подправките и наредете отгоре част от нарязаните пилешки гърди. Покрийте всичко с настърган кашкавал и топено сирене. Редувайте продуктите така, докато свършат. Отгоре завършете с настърган кашкавал. Печете лазанята на 200 градуса около половин час.
Още по темата
Рибата се изсипва от консервите в тиган. Запържва се леко, след което се добавят нарязаният на ситно лук и счуканият чесън. Посолява се на вкус и се разбърква. След...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп