Пилешки сърца в сметана

Невероятно вкусно предложение само за 40 минути


Приготвяне
40 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарежете на едро лука и чесъна и ги запържете до прозрачност. Измийте добре сърцата и ги почистете. Добавете ги към лука. Гответе на средна температура докато сърцата порозовеят. Добавете гъбите. Подправете на вкус, прибавете сметаната, разбъркайте и задушете за 25-30 минути. През това време сварете ориза в подсолена вода и го сервирайте като гарнитура. Махнете капака на сърцата и оставете течността малко да се изпари и сервирайте, като подправите на вкус.
Още по темата

Почистете пъпеша от семената и отделете месестата част. Почистете лукът и го нарежете заедно с пъпеша на малки кубчета. Измийте лютата чушка и я нарежете много на...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп