Пилешки пържоли с омлет

Вкусна комбинация от две любими рецепти


Приготвяне
60 минути
Порции

2

Начин на приготвянe
Разбийте яйцата, настържете на ситно моркова и кашкавала, разбъркайте и подправете. Запържете омлета от двете страни. Разрежете всяка пържола на половина по дължина, направете малко джобче и в него сложете сол, черен пипер и къри. Втората половина от месото пасирайте на кайма, добавете 1 яйце, подправете и добавете граха. Във всяко филе сложете омлет, отгоре от каймата, завийте на руло и запечете за около 30 минути при 180 градуса. Сервирайте с майонеза или сметана по желание.
Още по темата

Поръсете сол и пипер върху пържолите. Разбийте яйцата. Покрийте пържолите първо с брашно, после с яйце, после с галета. Загрейте тиган на средно силен огън. Добавете...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп