Пържоли с гъби в билков сос

Вкусен и лесен обяд за 30 минути


Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Поръсете сол и пипер върху пържолите. Разбийте яйцата. Покрийте пържолите първо с брашно, после с яйце, после с галета. Загрейте тиган на средно силен огън. Добавете виното, лимоновия сок, бульона, мащерката, лука и гъбите. Гответе около 10 минути докато течността поизври и се сгъсти. Добавете 6 с.л. масло и сметана.
Загрейте фурната на 200 градуса. Разтопете в тавичка маслото и запържете в него месото за около 2 минути от двете страни. Преместете във фурната и печете пържолите 20 минути. При сервиране добавяйте от соса.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп