Сладко-лютиви пилешки пържоли



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Премахнете всякакви тлъстини от пилешките пържоли, ако има такива. Нарежете пържолите на тънки ленти и ги поставете в плитка чиния, след което ги подправете добре със сухия кориандър. Загрейте зехтин на средно силен огън и задушете леко лукът и чесънът, докато омекнат. След това прибавете пилешкото месо и гответе за 10 минути на силен огън.
Прибавете лимоновата трева и лютата чушка, като разбъркате добре продуктите. Отстранете от огъня, прибавете свежия кориандър и сока от мангото. Сервира се топло върху канапе от варен ориз.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп