Пилешки пържоли с орехово песто
Бързо и диетично предложение за обяд с неустоим аромат
Приготвяне
15 минути
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Подправете месото със сол и черен пипер и го изпечете на грил или скара от двете страни до готовност. В блендер пюрирайте зехтина, орехите, босилека, чесъна и разбъркайте със сол и лимонов сок. Сервирайте пържолите с ореховото песто и гарнитура по желание.
Още по темата
15 дни преди да приготвите ястието сипете 5 капки от лавандуловото масло в зехтина, а розмарина смесете с меда.
В деня на приготвяне смесете лимоновия сок с 250 мл...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп